Paard weet raad

Paarden brengen je in het nu, met beide benen op de grond, terug naar jouw gevoel.  Ze oordelen niet, hebben geen dubbele agenda en nemen je zoals je bent! En het belangrijkste je houdt ze niet voor de gek, ze laten zien wat er onbewust in jou speelt. Tijdens de sessie gaan we uit van de feedback die het paard  geeft.

 

Door samen met het paard een oefening te doen, kun je bewust worden van jouw gedrag en patronen. Dat wat jou misschien in de weg staat om te zijn wie je werkelijk bent. Je kunt experimenteren om het anders te doen, waardoor er nieuwe mogelijkheden kunnen ontstaan.De sessie kan soms confronterend zijn, maar het biedt jou de mogelijkheid om verder te groeien.

Kwaliteiten en talenten

Vanuit mijn oogpunt zijn we allemaal uniek en hoeven we niet in die perfecte mal te passen, maar mogen we juist onze kwaliteiten benutten. Tegenwoordig vliegen de labels ons om de oren, maar naar mijn mening zegt dat eigenlijk niets over jou.

 

Waar ligt de focus? Wat is er echt belangrijk?

 

Door jezelf en anderen juist positief te benaderen, kijkend naar de kwaliteiten, talenten en deze meer tot uitdrukking brengen.  In plaats van dat de focus ligt op de ‘zwaktes’ (minder ontwikkelde) en de ontbrekende delen. Dan kan iedereen zichzelf zijn en blijven met alle plus-en-minpunten.

 

“Als een bloemenveld vol mooie bloemen,

allemaal anders, maar toch mooi en uniek. “