Contact & Afspraak inplannen

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt?

 

Wil je een afspraak inplannen of heb je nog vragen? Graag even mailen naar info@paardweetraad.nl dan probeer ik binnen 3 werkdagen te reageren.

 

Afspraken worden ingepland op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag. Mocht dit niet lukken op deze dagen, kunnen we samen even kijken naar andere mogelijkheden. Via de mail kun je jouw voorkeuren qua dag en tijd aangeven. Je ontvangt een bevestiging van datum en tijd.

 

 

Let op telefonisch ben ik niet altijd bereikbaar!  Ik vind het erg belangrijk om niet gestoord te worden tijdens de sessie.

Afspraak annuleren of verzetten

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een afspraak geannuleerd of verzet moet worden. Een afspraak kan via de mail info@paardweetraad.nl geannuleerd worden tot 24 uur voor aanvang kosteloos worden verzet of geannuleerd. Daarna wordt het normale tarief in rekening gebracht.

Het paardenparadijs

Locatie:

Maastrichterweg 96

5554 VB Valkenswaard

 

Parkeren:

Achter het huis kun je de auto parkeren op de parkeerplaats. Je loopt over het zandpad naar het hek met daarop het paardenparadijs, vervolgens loop je rechts langs de grote houten schuur af en daar wacht ik je op voor de afspraak.

 

Openbaar vervoer:

Vanuit Eindhoven kun je de 317 of 318 bus pakken en stoppen op de markt in Valkenswaard (Let op: op donderdag is het markt, dan kun je maar tot de bushalte Valkenierstraat. Je loopt vanuit de Markt tussen café de Zwaan en de kerk door, helemaal rechtdoor langs een basisschool en de brandweer (linkerzijde) en de bakker aan de (rechterzijde) tot aan de rotonde. Hier ga je rechtdoor, dan is het tweede huis aan de rechterzijde. Je kunt hier voorbij het huis naar achteren. Je loopt over het zandpad naar het hek met daarop het paardenparadijs, vervolgens loop je rechts langs de grote houten schuur af en daar wacht ik je op voor de sessie.