Over maartje

 

Aangenaam, ik ben Maartje.

Van jongs af aan ben ik tussen de paarden, daar waar ik het liefste ben lekker buiten. Rust, voel ik bij de paarden! Daar kan ik de buitenwereld even laten voor wat het is. Naast paarden, ben ik graag in de natuur en creatief bezig. Persoonlijke ontwikkeling, connectie met mensen en de vrijheid om mezelf te kunnen zijn vind ik belangrijk.

 

In 2012 ging het roer om. Door het plotseling overlijden van mijn moeder, ben ik na negen jaar met onze kledingboetiek gestopt. Zo besloot ik de schoolbanken weer in te gaan en mezelf om te scholen. Hier begon ook mijn zelfontwikkelingsproces. Het loslaten van dat wat mij belemmerde om mezelf te zijn. Ik begon met de opleiding tot consulent natuurlijke gezondheid en de specialisatie kind & (op)voeding, bij Sonnevelt opleidingen.  Hierop volgde de training tot Kindertolk (gedragsvertaling) Presentchild methode, de cursus hechtingsproblematiek CREF-methode IKEV en de opleiding Equine assisted coaching basics & Level 1 bij de Keulseweg.

 

De afgelopen jaren tijdens de zoektocht naar mezelf, heb ik veel patronen kunnen doorbreken. Onder andere doordat ik zelf een traject bij een paardencoach heb gevolgd.  Zo kon ik het oude verhaal over wie ik dacht te zijn laten gaan, waardoor er een nieuw verhaal met nieuwe mogelijkheden kon ontstaan.  Dit is voor mijn gevoel een proces dat nooit eindigt. Als mens en als coach wil ik mezelf blijven ont-wikkelen en met regelmaat volg ik een opleiding, cursus of bijscholing die mij kan ondersteunen in het coachen.