Over maartje

 

Aangenaam, ik ben Maartje.

Van jongs af aan ben ik tussen de paarden, daar waar ik het liefste ben lekker buiten. Bij de paarden voel ik rust, daar kan ik de buitenwereld even laten voor wat het is.

 

In 2012 ging het roer om. Door het plotseling overlijden van mijn moeder, ben ik na negen jaar met onze kledingboetiek gestopt. Zo besloot ik de schoolbanken weer in te gaan en mezelf om te scholen. Hier begon ook mijn zelfontwikkelingsproces. Het loslaten van dat wat mij belemmerde om mezelf te zijn.

 

 

Ik begon met de opleiding tot consulent natuurlijke gezondheid en de specialisatie kind & (op)voeding, bij Sonnevelt opleidingen. 

Hierop volgde de training tot Kindertolk (gedragsvertaling) Presentchild methode, de cursus hechtingsproblematiek CREF-methode IKEV en de opleiding Equine assisted coaching basics & Level 1 bij de Keulseweg.

Persoonlijke ontwikkeling, connectie met mensen en de vrijheid om mezelf te kunnen zijn vind ik belangrijk. De afgelopen jaren tijdens de zoektocht naar mezelf, heb ik veel patronen kunnen doorbreken.  Onder andere doordat ik zelf een traject bij een paardencoach heb gevolgd. Als mens en als coach wil ik mezelf blijven ontwikkelen en met regelmaat volg ik een opleiding, cursus of bijscholing die mij kan ondersteunen in het coachen. Dit is voor mijn gevoel een proces dat nooit eindigt.